Nibbles/starters
Cashewnoten met tamari en gember gv
Gemarineerde olijven gv
Bruschetta met boterbonenpaté en gebakken paddenstoelen
Bloemkoolgratin met cashewnotensaus en dukkah gv
Oesterzwam bitterballen met mosterd, citroensaus 4 st
Papadums met mangochutney en kokos, korianderchutney gv
Paddenstoelen tempurah met dips gv
Cruditè met bonen, citroenhummus gv
Polenta-rozemarijn frieten met citroenaioli gv
Soep van de dag
Antipasti schaal om te delen. met diverse lekkernijen
Salade
Geroosterde wortel en pastinaak met sinaasappel, waterkers en feta gv
Witlof, stoofpeer, gefermenteerde cashewnotenkaas en walnoten gv
Hoofdgerechten
Wisselende dagschotel € 15,5
3 gangen wisselende dagmenu € 24
Kapsalon- zoete aardappel, oesterzwam, sla, rauwkost, kimchimayo gv
Jjigae-Koreaanse kimchistoof met rijst, spitskool, tofu, oesterzwam, gyoza en tamari
Cashewnotenfondue geserveerd met brood, groenten en aardappel
Cashewnotenfondue klassiek of met pittige tapenade of met paddenstoelen
Toetjes/Taarten
Dessert van de dag
Worteltaartje met amandel en walnoot gv
Handgemaakte bonbons in diverse smaken gv
Stoofperen met vanilleijs
Chocolade brownie met karamelijs gv
Crème Brulée met sinaasappel en stoofpeer gv
Affogato-vanilleijs en espresso gv
Grand dessert- diverse lekkernijen
gv = glutenvrij