Nibbles/starters
Cashewnoten met tamari en gember gv
Gemarineerde olijven gv
Bloemkoolgratin met cashewnotensaus en dukkah gv
Oesterzwam bitterballen met mosterd, citroensaus 4 st
Papadums met mangochutney en kokos, korianderchutney gv
Crudité met erwten, munthummus gv
Soep van de dag
Antipasti schaal om te delen, met diverse lekkernijen
Salade
Groene bonen, daslookpesto, amandelen en feta gv
Geroosterde groenten, tofu, cashewnoten en pindadressing gv
Hoofdgerechten
Wisselende dagschotel € 15
3 gangen wisselende dagmenu € 23,75
Linzencurry met rijst, tomaat, tofu, uienbhadjis en chutney gv
Tofu-nori beigneits met remoulade saus, aardappelwedges, groene erwten en munt gv
Parelcouscous met tomatensaus, tijm, groene bonen, pesto, amandelen en feta
Cashewnotenfondue geserveerd met brood, groenten en aardappel
Cashewnotenfondue klassiek of met pittige tapenade of met paddenstoelen
Toetjes/Taarten
Dessert van de dag
Worteltaartje met amandel en walnoot gv
Citroenkoekjes met ijs, aardbeiencoulis en amandelen
Chocolade brownie met karamelijs gv
Crème Brulée met sinaasappel en stoofpeer gv
Affogato-vanilleijs en espresso gv
Grand dessert- diverse lekkernijen
gv = glutenvrij